Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial

Të rejat e fundit

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave për muajin Korrik

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave për muajin Korrik do të mblidhet të Hënën m...
Më shumë

ISHTI për ngjarjen në Velipojë dhe inspektimet

DEKLARATË PËR MEDIAT Arjan Goshi, Drejtor i Drejtorisë së Inspektimit të Pajisjeve nën Presion,...
Më shumë

Njoftim ISHTI për ngjarjen në plazhin e Velipojës

ISHTI: SUBJEKTI NUK RESPEKTOI LIGJIN, INSTALOI FSHEHURAZI NËN TOKË CISTERNËN, PA ASNJË KUSHT...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave për muajin Qershor

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave për muajin Qershor do të mblidhet të Hënën më...
Më shumë

Raporto, pyet, komento.

Raportimet, pyetjet apo komentet janë të mirëpritura.

Contact Form
Ju lutem të kryeni korrigjimet e mëposhtme dhe të provoni përsëri.
The temporary folder for the attachment field is not writable.
* tregon fushë të domosdoshme

Formatet e file-ve të pranuara: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Madhësia maksimale e file-it: 10mb.