ISHTI publikon tregues dhe të dhëna nga Analiza Vjetore 2016

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial  (ISHTI) është institucion qëndror publik, buxhetor në varësi të Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë. ISHTI  është  strukturë përgjegjëse për inspektimin dhe përmbushjen e detyrave e kërkesave ligjore në fushën e: –...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave për muajin Janar

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave për muajin Janar do të mblidhet të Hënën  më datë 13.02.2017, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.  
Më shumë