Takim i përbashkët i ISHTI dhe IQ për shpërndarjen e Kartave të Inspektorëve

Sot në datë 23.02.2017 pranë Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial në praninë e Inspektorit të Përgjithshëm z.Shkëlqim Hajdari dhe Kryeinspektorit z.Gazmend Osmani u zhvillua një takim ku u bë shpërndarja e kartave të reja të inspektorëve nga dy titullarët. Paisja me...
Më shumë