IQ dhe ISHTI Inspektim online pranë një pike karburanti

       Në kuadër të punës së organizuar nga Inspektoriati Qëndror në koordinim me ISHTI, drejtues dhe inspektorë të këtij institucioni kryen inspektimin online përmes analizave të cilësisë pranë një pike karburanti. Kreu i Inspektoriatit Qëndror Z.Shkëlqim Hajdari, i cili...
Më shumë