ISHTI për ngjarjen në Velipojë dhe inspektimet

DEKLARATË PËR MEDIAT Arjan Goshi, Drejtor i Drejtorisë së Inspektimit të Pajisjeve nën Presion, ISHTI Nako Petro, Specialist i Naftës dhe Gazit , ISHTI Përshëndetje Jemi sot në këtë komunikim me ju për të folur jo vetëm për ngjarjen e  Velipojës por edhe për punën e  kryer nga...
Më shumë