Ministri Gjiknuri takon tregtarët e karburanteve, model të ri për reklamimin dhe ndriçimin

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Z.Damian Gjiknuri shoqëruar nga drejtuesit e Autoritetit Rrugor Shqiptar dhe Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial zhvilluan sot një takim me përfaqësuesit kryesorë të operatorëve të tregtimit të karburanteve. Ministri Gjiknuri u...
Më shumë