Ndërrimi i viteve, ISHTI këshilla qytetarëve për bombolat

Festa e ndërrimit të viteve shoqërohet me përdorimin më të madh të bombolave të gazit nga konsumatorët familjarë dhe bizneset private.  Për këtë arsye, si dhe në zbatim të ligjit  Nr. 8450 dt. 24.2.1999 “Për përpunimin transportimin, tregtimin e naftës, gazit dh...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave për muajin Dhjetor

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave për muajin Dhjetor do të mblidhet ditën e Hënë më datë 08.01.2018, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.  
Më shumë