Njoftim për një ngjarje me pasojë

Më datë 08.04.2018 rreth orës 0700 në një ambient pune ( byrektore – fast food), në rrugën “Ibrahim Rugova”, Pallatet “Agimi”, në qytetin e Tiranës, ndodhi një ngjarje ku si pasojë vetë pronari u plagos rëndë e më pas për shkak të plagëve të marra humbi jetën dhe në objekt pat...
Më shumë