Vizitë pune e Inspektoratit homolog të Kosovës

Me ftesë të Kryeinspektorit të ISHTI Dritan Meta,një delegacion i inspektoratit homolog të Republikës së Kosovës,në  datën 29.05.2018 kreu një vizitë pune në ISHTI. Në takim  morën pjesë Kryeinspektori i ISHTI  Z. Dritan META dhe drejtues të tjerë të këtij institucioni. Në...
Më shumë