Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave të muajit Gusht

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave të muajit Gusht do të mblidhet ditën e Hënë më datë 10.09.2018, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë

ISHTI ndëshkon administrativisht 2 subjekte për muajin Korrik 2018

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Korrik 2018. Fokusi i kontrolleve...
Më shumë