Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave të muajit Tetor

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave të muajit Tetor do të mblidhet ditën e Hënë më datë 12.11.2018, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë

ISHTI ndëshkon administrativisht 5 subjekte për muajin Shtator 2018

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Shtator 2018. Fokusi i...
Më shumë