Vizitë pune e Inspektoratit homolog të Kosovës

Me ftesë të Kryeinspektorit të ISHTI Z. Dritan Meta, një delegacion i inspektoratit homolog të Republikës së Kosovës, në  datën 22.02.2019 kreu një vizitë pune në Inspektoratin Shtetëror Teknik  dhe Industrial (ISHTI). Në takim  morën pjesë Kryeinspektori i ISHTI-t  Z. Dritan...
Më shumë