Kujtesë për përdorimin e bombolave të GLN (Gazit të Lëngëzuar të Naftës)

Marrë shkas nga disa ngjarje të ditëve të fundit, si dhe konstatimeve  gjatë inspektimeve të kryera nga inspektorët e ISHTI në operatorë të ndryshëm ekonomik, e ndiejmë të arsyeshme për të theksuar edhe njëherë kujdesin që duhet treguar në përdorimin e bombolave GL...
Më shumë