Informacion paraprak mbi ngjarjen e ndodhur në stacionin e shitjes së karburanteve dhe GLN-së A.F.M.A

Më datë 24.08.2019,  rreth orës 22 e 10 minuta në aksin rrugor Lezhë – Milot, Shenkoll, Lezhë, në stacionin e shitjes me pakicë të karburanteve dhe GLN së A. F. M. A shpk Nr. NIPT  K68119501H ka shpërthyer dhe ka marrë flakë një rezervuar gazi që shërbente për furnizimin e...
Më shumë