Njoftim

  Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial sëbashku me trupat Inspektuese të Drejtorive DING, DIPNP dhe DIPIE marrë shkasë nga tërmetet e ndodhura ditën e sotme datë 26.11.2019 ne orët e mëngjesit janë në gjendje gadishmërie në të gjithë territorin e Shqipërisë duke...
Më shumë