Njoftim në lidhje me anullimin e datës së mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave të muajit Janar 2020

Ju njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave për muajin Janar 2020 do të anullohet ditën e hënë me datë 10.02.2020 ora 10:00, mbledhja e komisionit shtyhet dhe do te zhvillohet ditën e hënë datë 17.02.2020 ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë