Takimi mbi Analizën Vjetore 2019

Me datën 14/02/2020 në mjediset e ISHTI-t u zhvillua mbledhja për Raportin Vjetor 2019 e Inspektoratit Shtetëror Teknik Industrial. I pranishëm në mbledhjen e përvitshme të drejtuar nga Kryeinspektori i ISHTI-t z. Admir Abrija, ishin përfaqësues nga Inspektorati Qendror si edhe...
Më shumë

ISHTI ndëshkon administrativisht 3 subjekte për muajin Janar 2020

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Janar 2020. Fokusi i kontrolleve...
Më shumë