Informacion mbi ngjarjen e ndodhur në datë 20.01.2021 pranë një shkolle jopublike në Tiranë

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial sapo ka marrë njoftim në orën 10:04 të ditës së sotme për ngjarjen e ndodhur pranë një shkolle jopublike në Tiranë, ku kishte pasur rrjedhje gazi nga bombolat ka nisur menjëherë inspektorët në vendngjarje. Nga kqyrja paraprake rezulton...
Më shumë