Takimi mbi Analizën Vjetore 2020

Më datën 23.02.2021  në mjediset e ISHTI-t u zhvillua takimi mbi Analizën Vjetor 2020 e Inspektoratit Shtetëror Teknik Industrial. Arritjet për vitin 2020 dhe sfidat që na presin për 2021, u diskutuan gjatë takimit të zhvilluar në kuadër të Analizës Vjetore mes...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të Kundëravajtjeve Administrative

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të Kundëravajtjeve Administrative  do të mblidhet ditën e Hënë më datë 08.03.2021, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë