Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Shtator

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Shtator do të mblidhet ditën e Hënë më datë 14.10.2019, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë

ISHTI ndëshkon administrativisht 11 subjekte për muajin Gusht 2019

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Gusht  2019. Fokusi i kontrolleve...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Gusht

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Gusht do të mblidhet ditën e Hënë më datë 09.09.2019, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë

Informacion paraprak mbi ngjarjen e ndodhur në stacionin e shitjes së karburanteve dhe GLN-së A.F.M.A

Më datë 24.08.2019,  rreth orës 22 e 10 minuta në aksin rrugor Lezhë – Milot, Shenkoll, Lezhë, në stacionin e shitjes me pakicë të karburanteve dhe GLN së A. F. M. A shpk Nr. NIPT  K68119501H ka shpërthyer dhe ka marrë flakë një rezervuar gazi që shërbente për furnizimin e...
Më shumë

ISHTI ndëshkon administrativisht 3 subjekte për muajin Korrik 2019

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Korrik  2019. Fokusi i...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Korrik

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave i cili bëhet të hënën e dytë të çdo muaji për muajin Korrik do të mblidhet ditën e Martë më datë 13.08.2019, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë

Kujtesë për përdorimin e bombolave të GLN (Gazit të Lëngëzuar të Naftës)

Marrë shkas nga disa ngjarje të ditëve të fundit, si dhe konstatimeve  gjatë inspektimeve të kryera nga inspektorët e ISHTI në operatorë të ndryshëm ekonomik, e ndiejmë të arsyeshme për të theksuar edhe njëherë kujdesin që duhet treguar në përdorimin e bombolave GL...
Më shumë

Informacion mbi ngjarjen e ndodhur më datë 15.07.2019

Informacion mbi ngjarjen e ndodhur më datë 15.07.2019 në një biznes argjendarie me logon “Euro Gold” me adresë: kryqëzimi i rrugëve “Ismail Qemali” me atë “Vaso Pasha” kati përdhe, Ish Blloku Tiranë. Në datën 15.07.2019 rreth orës 1330 ndodhi një ngjarje (shpërthim) në një biznes...
Më shumë

ISHTI ndëshkon administrativisht 6 subjekt për muajin Qershor 2019

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Qershor 2019. Fokusi i...
Më shumë

Njoftim mbi hedhjen e shortit për “Shërbimin e ruajtjes së godinës së ISHTI me roje private​”

Mbështetur në VKM-në Nr. 914, datë 29.12.2014 “Për miratimin e rregullave të prokurimit publik”, i ndryshuar, Neni 66, pika 8, ju njoftojmë se fituesi për “Shërbimin e ruajtjes së godinës së ISHTI me roje private “do të përcaktohet me anë të shortit, i cili do të...
Më shumë