Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Nëntor

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Nëntor do të mblidhet ditën e Martë më datë 10.12.2019, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë

Njoftim

  Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial sëbashku me trupat Inspektuese të Drejtorive DING, DIPNP dhe DIPIE marrë shkasë nga tërmetet e ndodhura ditën e sotme datë 26.11.2019 ne orët e mëngjesit janë në gjendje gadishmërie në të gjithë territorin e Shqipërisë duke...
Më shumë

ISHTI ndëshkon administrativisht 4 subjekte për muajin Tetor 2019

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Tetor 2019. Fokusi i kontrolleve...
Më shumë

Takim me përfaqësues të Inspektoratit të Tregut të Republikës së Kosovës

Në datat 5 dhe 6.11.2019 në Inspektoriatin Shtetëror Teknik dhe Industrial u zhvillua një takim midis përfaqësuesve të ISHTI nën drejtimin e Kryeinspektorit Z.Admir Abrija dhe përfaqësuesve të Inspektoriatit të Tregut në Republikën e Kosovës nën drejtimin e Kryeinspektorit...
Më shumë

Njoftim

Më datën 05.11.2019, rreth orës 10:40 minuta, në subjektin “Eurogas” sha, në Portës, Fier në një rezervuar GLN me kapacitet 5000 litra ka patur një shpërthim. Nga kqyrja e vendit të ngjarjes konstatohen vetëm dëme materiale. Fillimisht është shfaqur zjarr tek rrotori i pompës i...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Tetor

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Tetor do të mblidhet ditën e Hënë më datë 11.11.2019, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë

ISHTI ndëshkon administrativisht 8 subjekte për muajin Shtator 2019

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Shtator  2019. Fokusi i...
Më shumë

Bllokohen 298 ton karburant jashtë standardit të tregtimit

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial, në bashkëpunimin me Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave, bllokuan një sasi prej 298 ton karburant, në një vendburim në Bashkinë Finiq, e cila ishte jashtë standardeve të tregtimit. Nga kontrolli i ushtruar në këtë vendburim u...
Më shumë

Ministrja Balluku inspekton punimet për laboratorin e ri të ISHTI-t

Strukturat e Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial do të kenë shumë shpejt në dispozicion laboratorin e ri, duke ndikuar kështu drejtpërdrejtë në cilësinë e procesit të analizimit të mostrave të hidrokarbureve por njëkohësisht duke ulur ndjeshëm kohën e pritjes për...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Shtator

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Shtator do të mblidhet ditën e Hënë më datë 14.10.2019, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë