ISHTI ndëshkon administrativisht 11 subjekte për muajin Gusht 2019

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Gusht  2019. Fokusi i kontrolleve...
Më shumë

Kontrollohen 130 pika karburanti në Tiranë, Ministrja Balluku thirrje subjekteve: Përmbushni standardet, zero tolerancë për këdo që abuzon

130 pika karburanti kanë kaluar në sitën e kontrollit të Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial në rajonin e Tiranës gjatë dy ditëve të fundit. Gjatë këtyre kontrolleve, dy prej pikave të tregtimit janë bllokuar duke mos u lejuar të ushtrojnë aktivitetin pasi u konstatuan...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Gusht

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Gusht do të mblidhet ditën e Hënë më datë 09.09.2019, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë

Informacion paraprak mbi ngjarjen e ndodhur në stacionin e shitjes së karburanteve dhe GLN-së A.F.M.A

Më datë 24.08.2019,  rreth orës 22 e 10 minuta në aksin rrugor Lezhë – Milot, Shenkoll, Lezhë, në stacionin e shitjes me pakicë të karburanteve dhe GLN së A. F. M. A shpk Nr. NIPT  K68119501H ka shpërthyer dhe ka marrë flakë një rezervuar gazi që shërbente për furnizimin e...
Më shumë

ISHTI ndëshkon administrativisht 3 subjekte për muajin Korrik 2019

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Korrik  2019. Fokusi i...
Më shumë

Bllokohen 550 ton karburant jashtë standardit në rafinerinë e Ballshit, Balluku: Tolerancë zero për këdo që abuzon me cilësinë

550 ton karburant në depozitën G46 në rafinerinë e Ballshit, i gatshëm për t’u hedhur në treg, është bllokuar nga ana e Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial, pasi parametrat nuk përmbushnin standardet e kërkuara. Grupet e kontrollit të ISHTI-t, në kuadër të aksionit...
Më shumë

Intensifikim të kontrolleve në tregun e hidrokarbureve

Konferencë për shtyp,  Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku dhe Kryeinspektori  i ISHTI-it, Admir Abrija  Fjala e ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku  Përshëndetje! Faleminderit që jeni këtu sot. Sot faktikisht ishte dhe ditë pushimi...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Korrik

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave i cili bëhet të hënën e dytë të çdo muaji për muajin Korrik do të mblidhet ditën e Martë më datë 13.08.2019, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë

Kujtesë për përdorimin e bombolave të GLN (Gazit të Lëngëzuar të Naftës)

Marrë shkas nga disa ngjarje të ditëve të fundit, si dhe konstatimeve  gjatë inspektimeve të kryera nga inspektorët e ISHTI në operatorë të ndryshëm ekonomik, e ndiejmë të arsyeshme për të theksuar edhe njëherë kujdesin që duhet treguar në përdorimin e bombolave GL...
Më shumë

Informacion mbi ngjarjen e ndodhur më datë 15.07.2019

Informacion mbi ngjarjen e ndodhur më datë 15.07.2019 në një biznes argjendarie me logon “Euro Gold” me adresë: kryqëzimi i rrugëve “Ismail Qemali” me atë “Vaso Pasha” kati përdhe, Ish Blloku Tiranë. Në datën 15.07.2019 rreth orës 1330 ndodhi një ngjarje (shpërthim) në një biznes...
Më shumë