ISHTI ndëshkon administrativisht 6 subjekte për muajin Qershor 2018

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Qershor 2018. Fokusi i...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave të muajit Qershor

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave të muajit Qershor do të mblidhet ditën e Hënë më datë 09.07.2018, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë

ISHTI ndërshkon administrativisht 13 subjekte për muajin Maj 2018

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Maj 2018. Fokusi i kontrolleve të...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave të muajit Maj

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave të muajit Maj do të mblidhet ditën e Hënë më datë 11.06.2018, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë

Vizitë pune e Inspektoratit homolog të Kosovës

Me ftesë të Kryeinspektorit të ISHTI Dritan Meta,një delegacion i inspektoratit homolog të Republikës së Kosovës,në  datën 29.05.2018 kreu një vizitë pune në ISHTI. Në takim  morën pjesë Kryeinspektori i ISHTI  Z. Dritan META dhe drejtues të tjerë të këtij institucioni. Në...
Më shumë

QYTETARE,KUJDES NGA PERDORIMI I GLN GJATE STINES SE VERES

Stina e verës, ISHTI kërkon kujdes në përdorimin e bombolave GLN Me rritjen e temperaturave të stinës së verës, shtohet ndjeshëm përdorimi i bombolave GLN në te gjitha gjitha ambientet si ato familjare edhe ato publike si plazhe, bare, restorante, hotele, etj. ç’ka kerkon edhe...
Më shumë

Reagon ISHTI

Ditën e djeshme datë 21/05/2018 në disa portale është publikuar një lajm në të cilin ngrihen dyshime për destinacionin e naftës bruto të shperndarë nga kompania “Bolv Oil” sh.a.Përsa më sipër sqarojmë se: Prodhimi i naftës në vitet e fundit është rritur . Sasia e naftës  që është...
Më shumë

ISHTI ndëshkon administrativisht 14 subjekte për muajin Prill 2018

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Prill 2018. Fokusi i kontrolleve...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave të muajit Prill

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave të muajit Prill do të mblidhet ditën e Hënë më datë 14.05.2018, ora 10:00. Ju falenderojmë për mirëkuptimin.
Më shumë

ISHTI ndëshkon administrativisht 10 subjekte për muajin Mars 2018

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse, pajisjeve nën presion dhe instalimeve elektrike për muajin Mars 2018. Fokusi i kontrollev...
Më shumë