Comment are off

Informacion paraprak mbi ngjarjen e ndodhur në datën 02.02.2020 në qytetin e Shkodrës

Informacin mbi ngjarjen e ndodhur në datën 02.02.2020 rreth orës 19.55  në qytetin e Shkodrës lagjia Ahmet Haxhia (Zdrale), në nje pallat 5 katësh:
Në katin e 5-të këtij pallati ka rënë zjarr duke shkrumbuar banesën, me pasojë humbjen e jetës së një të moshuari.
Nga verifikimet paraprake nga ana e grupit të punës dhe nga informacioni i marrë  nga PMNZSH Shkodër vërehet se zjarri nuk ka ardhur nga paisjet e GLN të përdorura në shtëpi.
Nga inspektimet në terren u verifikua dhe u fotografua bombola e GLN 10kg dhe nuk rezulton të ketë dëmtime apo probleme teknike. Bombola është sekuestruar nga punonjësit e PMNZSH Shkodër me gjendje afërsisht 7kg GLN dhe pa rrjedhje të gazit të lëngshëm.

Shpërnda