Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial

Të rejat e fundit

Takim me përfaqësues të Inspektoratit të Tregut të Republikës së Kosovës

Në datat 5 dhe 6.11.2019 në Inspektoriatin Shtetëror Teknik dhe Industrial u zhvillua një takim...
Më shumë

Njoftim

Më datën 05.11.2019, rreth orës 10:40 minuta, në subjektin “Eurogas” sha, në Portës, Fier n...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Tetor

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Tetor do të mblidhet ditën e Hënë më...
Më shumë

Bllokohen 298 ton karburant jashtë standardit të tregtimit

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial, në bashkëpunimin me Drejtorinë e Përgjithshme të...
Më shumë

Raporto, pyet, komento.

Raportimet, pyetjet apo komentet janë të mirëpritura.

Contact Form
Ju lutem të kryeni korrigjimet e mëposhtme dhe të provoni përsëri.
The temporary folder for the attachment field is not writable.
* tregon fushë të domosdoshme

Formatet e file-ve të pranuara: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Madhësia maksimale e file-it: 10mb.