Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial

Të rejat e fundit

QYTETARE,KUJDES NGA PERDORIMI I GLN GJATE STINES SE VERES

Stina e verës, ISHTI kërkon kujdes në përdorimin e bombolave GLN Me rritjen e temperaturave të...
Më shumë

Reagon ISHTI

Ditën e djeshme datë 21/05/2018 në disa portale është publikuar një lajm në të cilin ngrihen...
Më shumë

ISHTI ndëshkon administrativisht 14 subjekte për muajin Prill 2018

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave të muajit Prill

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave të muajit Prill do të mblidhet ditën e Hënë më...
Më shumë

Raporto, pyet, komento.

Raportimet, pyetjet apo komentet janë të mirëpritura.

Contact Form
Ju lutem të kryeni korrigjimet e mëposhtme dhe të provoni përsëri.
The temporary folder for the attachment field is not writable.
* tregon fushë të domosdoshme

Formatet e file-ve të pranuara: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Madhësia maksimale e file-it: 10mb.