Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial

Të rejat e fundit

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave për muajin Qershor

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave për muajin Qershor do të mblidhet të Hënën më...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave për muajin Maj

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave për muajin Maj do të mblidhet të Hënën më datë...
Më shumë

Njoftim për qytetarët me afrimin e stinës së verës

Stina e verës, ISHTI kërkon kujdes në përdorimin e bombolave GLN Me rritjen e temperatura...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave për muajin Prill

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave për muajin Prill do të mblidhet të Hënën më datë...
Më shumë

Raporto, pyet, komento.

Raportimet, pyetjet apo komentet janë të mirëpritura.

Contact Form
Ju lutem të kryeni korrigjimet e mëposhtme dhe të provoni përsëri.
The temporary folder for the attachment field is not writable.
* tregon fushë të domosdoshme

Formatet e file-ve të pranuara: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Madhësia maksimale e file-it: 10mb.