Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial

Të rejat e fundit

IQ dhe ISHTI Inspektim online pranë një pike karburanti

       Në kuadër të punës së organizuar nga Inspektoriati Qëndror në koordinim me ISHTI,...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave për muajin Shkurt

Njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave për muajin Shkurt do të mblidhet të Hënën m...
Më shumë

Takim i përbashkët i ISHTI dhe IQ për shpërndarjen e Kartave të Inspektorëve

Sot në datë 23.02.2017 pranë Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial në praninë e...
Më shumë

ISHTI publikon tregues dhe të dhëna nga Analiza Vjetore 2016

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial  (ISHTI) është institucion qëndror publik,...
Më shumë

Raporto, pyet, komento.

Raportimet, pyetjet apo komentet janë të mirëpritura.

Contact Form
Ju lutem të kryeni korrigjimet e mëposhtme dhe të provoni përsëri.
The temporary folder for the attachment field is not writable.
* tregon fushë të domosdoshme

Formatet e file-ve të pranuara: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Madhësia maksimale e file-it: 10mb.