Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial

Të rejat e fundit

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Qershor

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Qershor do të mblidhet dit...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Maj

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Maj do të mblidhet ditën e Hënë më...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Prill

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Prill do të mblidhet ditën e Hënë më...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Mars

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Mars do të mblidhet ditën e Martë më...
Më shumë

Raporto, pyet, komento.

Raportimet, pyetjet apo komentet janë të mirëpritura.

Contact Form
Ju lutem të kryeni korrigjimet e mëposhtme dhe të provoni përsëri.
The temporary folder for the attachment field is not writable.
* tregon fushë të domosdoshme

Formatet e file-ve të pranuara: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Madhësia maksimale e file-it: 10mb.