Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial

Të rejat e fundit

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Nëntor

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Nëntor do të mblidhet d...
Më shumë

Njoftim

  Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial sëbashku me trupat Inspektuese të...
Më shumë

Takim me përfaqësues të Inspektoratit të Tregut të Republikës së Kosovës

Në datat 5 dhe 6.11.2019 në Inspektoriatin Shtetëror Teknik dhe Industrial u zhvillua një takim...
Më shumë

Njoftim

Më datën 05.11.2019, rreth orës 10:40 minuta, në subjektin “Eurogas” sha, në Portës, Fier n...
Më shumë

Raporto, pyet, komento.

Raportimet, pyetjet apo komentet janë të mirëpritura.

Contact Form
Ju lutem të kryeni korrigjimet e mëposhtme dhe të provoni përsëri.
The temporary folder for the attachment field is not writable.
* tregon fushë të domosdoshme

Formatet e file-ve të pranuara: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Madhësia maksimale e file-it: 10mb.