Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial

Të rejat e fundit

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Gusht

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Gusht do të mblidhet ditën e Hënë më...
Më shumë

Informacion paraprak mbi ngjarjen e ndodhur në stacionin e shitjes së karburanteve dhe GLN-së A.F.M.A

Më datë 24.08.2019,  rreth orës 22 e 10 minuta në aksin rrugor Lezhë – Milot, Shenkoll, Lezhë,...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Korrik

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave i cili bëhet të hënën e dytë të çdo muaji për...
Më shumë

Kujtesë për përdorimin e bombolave të GLN (Gazit të Lëngëzuar të Naftës)

Marrë shkas nga disa ngjarje të ditëve të fundit, si dhe konstatimeve  gjatë inspektimeve të...
Më shumë

Raporto, pyet, komento.

Raportimet, pyetjet apo komentet janë të mirëpritura.

Contact Form
Ju lutem të kryeni korrigjimet e mëposhtme dhe të provoni përsëri.
The temporary folder for the attachment field is not writable.
* tregon fushë të domosdoshme

Formatet e file-ve të pranuara: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Madhësia maksimale e file-it: 10mb.