Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial

Të rejat e fundit

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Shkurt

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave për muajin Shkurt do të mblidhet ditën e Hënë më...
Më shumë

Takimi mbi Analizën Vjetore 2019

Me datën 14/02/2020 në mjediset e ISHTI-t u zhvillua mbledhja për Raportin Vjetor 2019 e...
Më shumë

Njoftim në lidhje me anullimin e datës së mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave të muajit Janar 2020

Ju njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave për muajin Janar 2020 do të anullohet ditën e...
Më shumë

Informacion paraprak mbi ngjarjen e ndodhur në datën 02.02.2020 në qytetin e Shkodrës

Informacin mbi ngjarjen e ndodhur në datën 02.02.2020 rreth orës 19.55  në qytetin e Shkodrës...
Më shumë

Raporto, pyet, komento.

Raportimet, pyetjet apo komentet janë të mirëpritura.

Contact Form
Ju lutem të kryeni korrigjimet e mëposhtme dhe të provoni përsëri.
The temporary folder for the attachment field is not writable.
* tregon fushë të domosdoshme

Formatet e file-ve të pranuara: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Madhësia maksimale e file-it: 10mb.