Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial

Të rejat e fundit

Informacion paraprak mbi ngjarjen e ndodhur në stacionin e shitjes së karburanteve dhe GLN-së A.F.M.A

Më datë 24.08.2019,  rreth orës 22 e 10 minuta në aksin rrugor Lezhë – Milot, Shenkoll, Lezhë,...
Më shumë

Njoftim në lidhje me datën e mbledhjes së Komisionit të Shqyrtimit të gjobave të muajit Korrik

Njoftojmë se Komisioni i Shqyrtimit të gjobave i cili bëhet të hënën e dytë të çdo muaji për...
Më shumë

Kujtesë për përdorimin e bombolave të GLN (Gazit të Lëngëzuar të Naftës)

Marrë shkas nga disa ngjarje të ditëve të fundit, si dhe konstatimeve  gjatë inspektimeve të...
Më shumë

Informacion mbi ngjarjen e ndodhur më datë 15.07.2019

Informacion mbi ngjarjen e ndodhur më datë 15.07.2019 në një biznes argjendarie me logon “Euro...
Më shumë

Raporto, pyet, komento.

Raportimet, pyetjet apo komentet janë të mirëpritura.

Contact Form
Ju lutem të kryeni korrigjimet e mëposhtme dhe të provoni përsëri.
The temporary folder for the attachment field is not writable.
* tregon fushë të domosdoshme

Formatet e file-ve të pranuara: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Madhësia maksimale e file-it: 10mb.